Coachtraject

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je alles overeind moet houden en voor iedereen de moed erin moet houden. Alles probeer je onder controle te houden. Het kost je veel energie en het voelt alsof je er alleen voor staat.
Je houdt ervan om nuttige dingen te doen, maar er is altijd wel iets. Het voelt als een zwaarder worden de last op je schouders. Steeds is je hoofd bezig met het volgende wat gedaan moet worden. Dit maakt je onrustig en geeft je een gejaagd gevoel. Het ontneemt je de mogelijkheid om te ontspannen of simpelweg te genieten.
Het is constante twijfel aan jezelf en twijfel aan je kunnen, die maken dat je je soms zo klein voelt worden. Als je je uitspreekt, je mening deelt of zichtbaar wordt, ben je niet ontspannen jezelf. Je durft niet wat je zou willen doen, bent niet hoe je zou willen zijn. Je verkrampt. Het is alsof je zit opgesloten, zo verstikkend. 
 Na een werkdag, gesprek of feestje speel je in je hoofd steeds weer het filmpje terug. “Was ik te direct? Te hard? Te afwachtend? Ik heb weer… Ik had beter….” De gedachten over jezelf en wat je hebt gedaan of gezegd, zijn meestal kritisch en oordelend. Kon je je hoofd maar uitzetten. 
Elke dag is er de worsteling om goede keuzes te maken. Je bent graag van betekenis voor anderen en wilt dingen bereiken. Zoveel is belangrijk. Het drukt op je en trekt aan je dat je altijd beschikbaar moet zijn. Je hebt niet echt een plek waar je zelf nog op kunt laden. Steeds vaker kijk je tegen de dagen op, de dagelijkse verplichtingen voelen zwaar, ook de dingen waar je eerder van op kon laden.

Hoe zou het voor je zijn?

Hoe zou het voor je zijn om ’s morgens wakker te worden met zin in je dag. Je hebt vertrouwen in jezelf en weet dat je aankunt wat deze dag je brengt. Je bent blij met jezelf en durft jezelf te zijn. Er is altijd wel iets te doen, maar het jaagt je niet op. Als er veel op je afkomt maak je bewuste keuzes. Je weet jouw grenzen vriendelijk maar duidelijk te bewaken. Je kunt weer genieten. Niet langer wordt je geleefd, want jij hebt de regie over je gedachten en de keuzes die je maakt, waarbij je tijd maakt voor wat belangrijk is voor jou. Zo te leven geeft uitdaging, voldoening en zelfvertrouwen.

Je kunt dit bereiken met een 
persoonlijk coachingstraject

1 intakegesprek van 1,5 uur

5 coachgesprekken van 1 uur

verspreid over 5 maand

 

Het resultaat

✔️
Je bent gegroeid in zelfvertrouwen
en waardeert wat jou jezelf maakt. 
✔️
Je begrijpt beter hoe je in elkaar zit en wat je nodig hebt,
waardoor je weer ontspannen in het leven kunt staan. 
✔️
Je hebt geleerd om onafhankelijk van anderen,
zelfverzekerde keuzes te maken
✔️
 Je bent blij met jezelf, blij met je karakter. 
Je weet wat je wilt en voelt je vrij om jezelf te zijn. 
✔️
Je kunt genieten van het doen waar jij zo goed in bent 
en kunt weer ontspannen in het leven staan. 
 

De investering

De investering voor een persoonlijk coachtraject is €895,- 


In overleg is het mogelijk om in termijnen te betalen.

Ervaringsverhalen

 • Aan het begin van mijn coachtraject bij Talitha gaf ik de kwaliteit van mijn leven een 4. Ik had rigoureuze keuzes gemaakt, was mijn hart gaan volgen en toch bleef ik twijfelen. Eigenlijk deed ik dat mijn hele leven al: twijfelen… en dan vooral aan mezelf.

  De verandering door mijn coachtraject bij Talitha is voor mezelf te merken aan mijn zelfbeeld. Vroeger verstopte ik mezelf en keek ik liever niet in de spiegel. Nu durf ik mezelf te laten zien en ik kan er ook echt van genieten! Mensen om me heen benoemen ook dat ik zo ben veranderd. Toen ik er middenin zat had ik het niet in de gaten, maar nu zie en voel ik zelf ook wat voor een mega-ontwikkeling ik eigenlijk doorgemaakt heb!
  -Anoniem-

 • Ik voelde vanalles, maar wist niet wat ik er mee moest. Ik voelde me opgesloten in mezelf en de omstandigheden. Mijn keuzes liet ik afhangen van anderen. Door het coachtraject heb ik mezelf beter leren kennen. Ik weet nu wat ik nodig heb en wat ik anders kan doen, waardoor ik niet langer op mijn tandvlees hoef te lopen. Talitha is een warme persoonlijkheid die samen met jou kijkt naar wat goed is voor jou, zonder oordeel. Ze heeft me geleerd te begrijpen wat ik voel en hoe ik hierin mijn eigen keuzes kan maken zonder me altijd schuldig te voelen.
  -Jessica-

 • Toen ik vastliep heeft Talitha mij geholpen om stappen te zetten in mijn loopbaan en mijn persoonlijke leven. Mijn steekwoorden voor Talitha haar manier van werken zijn: duidelijk, diepgang en professioneel. Het was voor mij echt van meerwaarde hoe Talitha haar relatie met God betrekt bij het coachen.
  -Tineke-

 • Bij binnenkomst wist ik niet wat ik met de chaos in mijn hoofd aan moest. Na 2 gesprekken was me al zoveel duidelijk. Hoe ik ben geworden zoals ik nu ben en waarom ik dat soms zo lastig vind.Nu heb ik het traject, voor nu, afgesloten en ben ik heel blij met het hele proces.
  Ik zit veel beter in mijn vel. Ben veel positiever en weet nu hoe ik verschillende situaties anders kan aanpakken. Dat zal nog niet altijd goed gaan, maar het begin is er. Dankzij alle positiviteit, liefde, steun en geduld van Talitha.
  Heel veel dankbaarheid dat deze prachtige vrouw op mijn pad kwam en heeft bijgedragen aan een veel zonnigere toekomst!
  -Marielle-

 • Voordat ik bij Talitha kwam genoot ik maar af en toe. Ik deed veel voor anderen en had een heel vol hoofd met gedachtes. Talitha heeft mij hele goede inzichten gegeven door te luisteren en de juiste vragen te stellen. Zo leerzaam en soms ook confronterend. Het traject is een kentering in mijn leven. Een leven dat ik nu per dag vol vertrouwen aanga!
  -E.M., leerkracht basisonderwijs-
  Coachtraject & Borgingstraject

 • Talitha ik ben zo blij dat je op mijn pad bent gekomen
  en dat ik zulke stappen met je zet!
  -Anoniem-
  Uit een berichtje na 4 gesprekken

Veelgestelde vragen

Na elk gesprek geef ik je oefeningen of opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan, zodat je kunt oefenen wat je hebt ontdekt en steeds beter kunt worden in wat je hebt geleerd. Hoe serieus je daarmee aan de slag gaat kun je zelf bepalen, maar ik moedig je aan om vooral alles eruit te halen wat er in zit, zowel uit jezelf, als uit het coachtraject.  

Particulieren kunnen op verschillende manieren de kosten voor een coachtraject, geheel of gedeeltelijk, vergoed krijgen. Als je zzp-er bent of een eigen bedrijf hebt dan kun je coachingskosten gewoon opvoeren als bedrijfskosten.

 • Via je werkgever – Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Kosten voor een cursus zijn over het algemeen veel hoger dan de kosten van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject vaak als veel effectiever ervaren. Informeer daarvoor bij je werkgever, leidinggevende of bij personeelszaken wat de mogelijkheden zijn. 
 • Via de Arbo-dienst van je bedrijf – Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijvoorbeeld als het gaat het coachtraject gericht is op burn-out preventie en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij kun je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.
 • Via de belasting – Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten, inclusief de BTW, als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Uit mijn nieuwsbrieven, op de website en op de socials is op te maken dat ik leef vanuit mijn christelijke geloof. Veel van mijn klanten zijn christen, maar nog meer zijn dat niet. Voor mij persoonlijk heeft dit geen invloed op het coachtraject. Ik coach jou immers op de vragen waar jij mee rondloopt. Het is dus aan  of je wilt dat ik mijn  christen-zijn betrek bij jouw coach-traject.