Gratis coachgesprek

GRATIS 
COACHGESPREK

Herken je dit?

Je bent praktisch en nuchter en gewend om je eigen boontjes te doppen. Dat voelt soms best eenzaam, maar je houdt niet van gepiep en je wilt je niet aanstellen. Je pakt jezelf dus maar weer aan, zoals gewoonlijk, om door te zetten. Ook als je moe bent en ook als het steeds moeilijker is om vol te houden en door te zetten op eigen kracht. 
Soms is het net of je aan het toneelspelen bent. Voor de buitenwereld lijkt alles onder controle. Je doet heel zeker en vastberaden terwijl je, vaker dan je zou willen, twijfelt aan jezelf. Vaker dan je wilt voel je je van binnen verdrietig en ongelukkig. Je gedachten over jezelf en wat je doet zijn best negatief, waardoor je je nooit echt voldaan voelt of blij bent met jezelf.
Angstige en droevige gevoelens schuif je steeds aan de kant. Dat doe je al zó lang, dat je soms niet meer weet wat je nog voelt, alsof je verdoofd bent. Dit is een overlevingsstand geworden. Zo lang je je kunt heugen draag je dit gevoel als een soort baksteen met je mee. Je bent kwijt wat je leuk zou vinden om te doen of nodig hebt om op te laden. 
Je schaamt je soms dat het je niet lukt om je tevreden of dankbaar te voelen. Dit knaagt aan je, toch hou je het voor jezelf en verstop je wat er echt in je omgaat. Zoals je zoveel zelf oplost, moet je dit toch ook zelf op kunnen lossen? Anderen kunnen toch ook genieten, ongegeneerd zichzelf zijn of zich ontspannen? Het voelt als falen om toe geven dat je het niet voor elkaar krijgt. Opgeven staat niet in jouw woordenboek. 
Als er veel tegelijk op je afkomt voelt het verstikkend, alsof je verdrinkt. Je doet wat je altijd hebt gedaan en gaat nog harder werken, nog beter je best doen. Het frustreert je en steeds vaker schiet je uit je slof. Soms merk je dat je ongevoelig wordt voor anderen en kun je het niet meer opbrengen om te voldoen aan de verwachtingen van anderen of de eisen van jezelf. Zo wil je niet zijn, maar je weet gewoon niet hoe het anders moet en het lijkt of deze overlevingsstand de enige optie is. 

Hoe zou het voor je zijn?

Hoe zou het voor je zijn om je gewoon, om wie je bent, okay te voelen. Ontspannen en zeker van jezelf. Ook als je soms voor uitdagingen staat, ook als je even niet zo goed voelt, twijfelt of gefrustreerd bent. 
Hoe zou het voor je zijn om te weten wat je kunt doen om niet tot aan je tandvlees vol te moeten houden. Dat je in ontspanning, zelfverzekerde en bewuste keuzes kunt maken, die zorgen dat je het volhoudt en echt kunt genieten van wat je hebt gedaan. 
Wat zou er gebeuren als je gedachten je energie zouden geven in plaats van energie te zuigen. Dat ze je aan zouden moedigen, in plaats van je te ontmoedigen en steeds zwaarmoediger te maken.
Wat zou het met je doen om luchtig, speels en energiek in het leven te staan. Vrij om je eigen keuzes te maken, genietend van wat je kunt en mag doen. Hoe zou het zijn om blij te zijn met jezelf; gelukkig en veerkrachtig.

In een GRATIS coachgesprek 
help ik je de eerste stap hierin te zetten.

een coachgesprek van 30 minuten

online of fysiek

Het resultaat

✔️
(H)erkenning
 van wat je voelt en wat je tegen heeft gehouden 
om ontspannen jezelf te kunnen zijn 
✔️
Opluchting
dat het echt anders en lichter kan
✔️
Frisse moed
 omdat het haalbaar is waar jij naar verlangt
✔️
Mogelijkheden
 om te kiezen voor wat je nodig hebt en wat je eigenlijk wilt, maar niet eerder durfde
✔️
Praktische tips en haalbare oefeningen
zodat je meteen aan de slag kunt om te veranderen wat je al langer wilde, zonder dat je het zelf helemaal hoeft uit te vinden 

De investering

Dit coachgesprek is GRATIS
en duurt een half uur. 
Voorafgaand aan het gesprek vul je een korte vragenlijst in.  

Ervaringsverhalen

  • Ervaringsverhaal 1
    -Anoniem-